StrongMan Community

Ontdek De Kracht Van Samen!

Word Lid van de StrongMan Community

Ik doe mee!
StrongMan Trainingsprogramma

Waarom de StrongMan Community?

Terwijl het StrongMan Trainingsprogramma je de tools geeft om sterker en gespierder te worden, biedt onze Community een unieke kans op:

Verbinding

Deel jouw reis met gelijkgestemden. Inspireer en motiveer jezelf.

Advies

Stel al je vragen en ontvang feedback van experts op je training en je voeding.

Kennis

Maandelijks nieuwe content, zoals deep dive video’s en Q&A sessies
StrongMan Trainingsprogramma

Upgrade Nu Voor Slechts € 9 Per Maand!

Bij aanschaf van het StrongMan Trainingsprogramma krijg je de exclusieve kans om deel uit te maken van onze Community voor slechts €9,- per maand!

Betaal Per Maand

Iedere maand opzegbaar

€ 9,-
StrongMan Trainingsprogramma
Ontdek de Kracht van Samen!

Alleen als lid van onze Community krijg je toegang tot deze exclusieve bonussen!

Voeding

Voedingsschema’s afgestemd op body-recomposition, cutten of clean bulken. In drie gewichtscategorieën en Inclusief een eetschema voor een hele week!

Video's

De complete verzameling video's die Robbert ooit heeft gemaakt over training, voeding en hormonen!

Masterclasses

The Science Of Bodybuilding: een serie unieke Masterclasses over fysiologie, training, voeding, supplementen en PED's. Met meer dan 400 wetenschappelijke referenties. Uniek in Nederland!

Niet Goed Geld Terug!

Probeer de StrongMan Community 14 dagen zonder risico. Als je in die periode niet tevreden bent, dan zetten we je abonnement per direct stop en krijg je jouw investering terug.

De 10 Voordelen van de StrongMan Community

1. Ondersteuning

In de StrongMan Community komen we samen om gezond oud te worden door middel van krachttraining. Hier creëren we een ondersteunende omgeving waar leden elkaar aanmoedigen, ervaringen delen en successen vieren.

2. Deskundige Begeleiding

Onze Community wordt geleid door ervaren trainers die gespecialiseerd zijn in krachttraining voor mannen boven de 40. Met bewezen methoden helpen we je jouw doelen te bereiken.

3. Flexibiliteit in Training

Ontdek hoe je met twee tot drie krachttrainingen per week jouw lichaam sterker en gespierder maakt, zelfs met een drukke levensstijl. Ons programma is ontworpen met jouw tijd in gedachten.

4. Focus op Gezondheid en Welzijn

In tegenstelling tot de meeste ‘fitness snelkookpannen’, richten wij ons op duurzame resultaten. Leer hoe je niet alleen een gespierd lichaam krijgt, maar ook je algehele gezondheid verbetert.

5. Exclusieve Hulpmiddelen

Krijg toegang tot exclusieve video's en schema’s die speciaal zijn ontworpen voor mannen boven de 40. We geven je de tools die je nodig hebt voor succes.

6. Resultaatgericht

Word lid van een Community die resultaten boekt. Onze leden bereiken hun doelen en genieten van een gezonder, sterker en energieker leven.

7. Toegang tot Video’s en Webinars

Neem deel aan live evenementen en webinars waar je direct vragen kunt stellen aan experts. Verbeter je kennis en optimaliseer je trainingen.

8. Aanbieding

Ontdek zelf de voordelen van onze Community voor maar 9 euro per maand! Geen verplichtingen - alleen de kans om te ervaren wat we te bieden hebben.

9. Succesverhalen

Lees de inspirerende verhalen van mannen zoals jij die hun lichaam hebben getransformeerd en gezond ouder worden hebben omarmd dankzij onze Community.

10. Geld-terug-garantie

We geloven zo sterk in de kracht van onze Community dat we een volledige niet goed geld terug garantie bieden. Als je niet tevreden bent, krijg je jouw hele investering terug!

Betaal Per Maand

Per maand opzegbaar

€ 9,-
StrongMan Trainingsprogramma
Ontdek de Kracht van Samen!